8,8!

Vakkennis, zekerheid, kwaliteit, creativiteit en service

Vakkennis

De mensen achter Waterslaper zijn al jarenlang actief in de waterbeddenbranche en bezitten en enorme knowhow over dit product. Uiteraard slapen ze zelf al jaren op waterbedden en kennen derhalve het comfort uit de praktijk.
Ook op het gebied van slapen op conventionele matrassen is een enorme vakkennis aanwezig evenals diverse bedcombinaties, zodat u 'in huis' de vergelijking tussen conventioneel en op water slapen kunt maken. Dit laatse is sinds  2007 ondergebracht onder de naam House of Bedding

Zekerheid
Zoals de naam al duidelijk maakt is Waterslaper een echte specialist in waterbedden en zal dat ook blijven. Vele van onze collega's zijn gestopt of voeren in hun assortiment 1 of 2 waterbedden. Hiermee wordt de keuze beperkt en daarmee de kans groter dat u een bed kiest dat niet (geheel) bij u past. Als extra zekerheid bieden wij u een niet-tevreden-geld-terug garantie.

Kwaliteit
Zowel qua product als installatie van de bedden gaan wij voor kwaliteit. Daarom hebben wij, net zoals u dat hopelijk voor ons doet, een keuze moeten maken voor betrouwbare partners. Bedrijven die voor de volle 100% achter hun producten staan en innovatief bezig blijven. Om die reden installeren we ook altijd zelf de bedden bij u thuis.

Creativiteit
Waterslaper is steeds op zoek naar aansprekende nieuwe meubelen en werkt o.a. samen met Italiaanse, Belgische en Duitse meubelhuizen om een mooie collectie slaapkamers en kasten te collectioneren. Iets wat u niet op elke meubelboulevard in zowat elke beddenzaak tegenkomt. Design, of mooie ontwerpen zo u wilt, maar steeds betaalbaar.

Service
Een waterbed is een servicegevoelig product. Het heeft onderhoud nodig en er bestaat een zeer geringe kans dat een matras kapot gaat. Dan moet u kunnen rekenen op een snelle serviceorganisatie.

Ook in het voorzien van onderhoudsmiddelen staan wij ons mannetje. Accuraat en uiterst betaalbaar, via een eenvoudig incassosysteem ontvangt u elk jaar de benodigde middelen thuis. U heeft er geen omkijken meer naar.

Ergo
Voor een betrouwbare partner bent u bij Waterslaper op het juiste adres. Onze slogan luidt: "Wij slapen pas goed als u dat doet!!"

 

Verkoopvoorwaarden
Op al onze verkopen zijn van toepassing de CBW-erkend voorwaarden voor Woonwinkels, welke bij de opdracht worden verstrekt.
Hier vindt u een digitale versie.
 

Gerelateerde producten: