8,8!

After Sales

De Service van Waterslaper mag zeker met een hoofdletter worden geschreven. Wanneer een reparatie moet plaatsvinden geschiedt dat binnen 24 uur. Bijna altijd nog op dezelfde dag. Maar ook bij installatie van uw bed wordt er ruim tijd uitgetrokken voor een goede uitleg en de nodige tips. Een goede installatie en goed omgaan met uw bed reduceert de kans op lekkage binnen de gangbare levensduur tot nihil.

Heeft u bij Waterslaper een waterbed gekocht, kunt u gratis over de vacuümpomp beschikken om uw waterbed snel en betrouwbaar leeg te pompen. Overigens is deze pomp ook beschikbaar als u geen klant bent, maar dan tegen een kleine vergoeding. Bespreken is wel gewenst.

Voor grotere klussen, zoals het afbreken en opbouwen van waterbedden of het verhuizen ervan, neemt u het beste rechtstreeks contact op met 
Bart's Waterbedden Service. Dit is een aan Waterslaper geliëerd bedrijf, dat zich uitsluitend bezighoudt met reparatie, onderhoud en verhuizing van alle merken en typen waterbedden in de regio zuid-oost Brabant. Voor klussen verder van huis is er samenwerking met collega bedrijven in den lande.

Voor onderhoud van het waterbed is het belangrijk goede producten op gezette tijden te gebruiken, bijvoorbeeld conditioner en vinylcleaner. U kunt deze producten in huis krijgen via een 
abonnement.

Kortom, wanneer u kiest voor kwalitatief en vertrouwd, krijgt u een waterdicht advies en de geroemde service van Waterslaper.