8,8!

Ik help u beter slapen

 

 

Sinds 2015 mag Bart van de Rijt, eigenaar van Waterslaper en House of Bedding
zich TÜV gecertificeerd kwaliteitsadviseur slapen noemen.

Deze opleiding (21 onderwijseenheden) heeft hij met goed gevolg doorlopen aan de Swiss Bedding Academy in Heidelberg Duitsland.

 

 

 

 

 

 

Sinds juni 2022 mag hij zich ook Slaapcoach noemen en volgde deze opleiding door Floris Wouterson bij Sonnevelt opleidingen.
Het ligt niet in de bedoeling om daadwerkelijk het coachingstraject te gaan doen, maar is natuurlijk wel een welkome aanvulling in het advies over goed en gezond slapen.

De combinatie van deze twee opleidingen en meer dan 34 jaar ervaring maakt Bart uniek in de Nederlandse beddenbranche.

Om zijn advies zo goed mogelijk in te kunnen vullen met passende producten is ook het assortiment bedden aangepast, naast de Duitse Bodyform en de Nederlandse Pacific waterbedden heeft Bart meerdere merken die zich in het conventionele beddenaanbod richten op ergonomie, te weten het Nederlandse Ultima en het Belgische MyBed met een boxspringcollectie, het Zwitserse Swissflex met een prachtig assortiment lattenbodems en matrassen die ook in een box-look kunnen worden geleverd en AYA of Sweden voor Scandinavisch slapen.

Zoals Bart veel tijd heeft gestoken in bovenstaande zaken, vraagt hij u bij uw bezoek ook om tijd, want een goed advies is niet iets dat in een stief kwartiertje is geregeld. Neem de tijd voor de beste nachtrust voor de toekomst, denk daarbij aan een paar uur en trek gemakkelijke kleding aan om proef te liggen.

Wanneer blijkt dat u wellicht geholpen kan zijn met een slaapcoach die u in een aantal sessies kan helpen uw slaapproblemen op te lossen, heeft hij adressen voor u. Hij kent die mensen uit de opleiding en weet wie bij u past.