8,8!

Garantie

Wanneer je overtuigd bent van je produkt druk je dat uit in garantie:

  • Produktgarantie: op elk waterbed, maar ook op de meeste losse accessoires krijgt u een produktgarantie die variëert per merk en artikel. Bodyform geeft bijvoorbeeld 10 jaar garantie op de lasnaden van haar watermatrassen, Wa'Core en anderen variërend van 5 tot 7 jaar.
  • Omruilgarantie: Ondanks het weloverwogen advies en uw daaruitvolgende keuze kan het soms voorkomen dat die keuze niet helemaal de beste is. In dat geval kan er in overleg met Waterslaper een omruiling plaatsvinden.
  • Het komt gelukkig heel weinig voor, maar stel dat uw keuze voor een waterbed niet de juiste blijkt, dan krijgt u een Niet-Tevreden-Geld-Terug-Garantie avn Waterslaper. Daaraan zijn enige voorwaarden gesteld, die zeer logisch zijn. Vraag er naar bij uw bezoek.
  • Omdat Waterslaper is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen, dient zij zich te houden aan de voorwaarden die CBW stelt en daarbij hoort een het vonnmis van een onafhankelijke geschillencommissie waar u een eventuele klacht aanhankelijk kunt maken. Hieraan zijn voor degene die in het ongelijk wordt gesteld proceskosten verbonden.