8,8!

Lockdown en prijzen

Vanwege de Corona perikelen zijn er een aantal  problemen ontstaan in de produktieketen, zoals bijvoorbeeld:

  • uitvallen van produktie door positief geteste of zieke medewerkers
  • zeer grote vraag naar schuimen en kunststoffen als polyester voor meubel- en beddenmarkt
  • daardoor onstane schaartse
  • oplopende levertijden
  • vertraging in leveringen waardoor een gebrek aan zeecontainers is ontstaan

Dit alles drijft de prijzen op en van diverse leveranciers hebben we al prijsstigingen doorgekregen van 6-12% en het einde lijkt nog niet in zicht.
Nu de belangrijke verkopen in de Kerstperiode wegvallen zullen veel fabrikanten de nieuwe prijslijsten tijdig opstellen, zodat die per 1 januari zullen ingaan.

Bespaar dus veel geld door de aankoop die geen uitgebreid advies vergt, of waarvoor u al advies hebt ingewonnen, niet uit te stellen maar de bestelling te plaatsen vóór 1 januari, dan bent u verzekerd van de huidige prijzen. De meeste van onze leveranciers gaan akkoord met een levertermijn tot maximaal 3 maanden na aankoop onder dezelfde condities.

Op onze website ergonomisch-slapen.nl vindt u heel veel niet-merkgebonden informatie, die u op weg kan helpen bij uw keuze.

Bezoek en advies aan huis is mogelijk, maar proefliggen helaas niet.

Mocht u advies willen inwinnen, kunt u ons telefonisch bereiken (spreek evntueel de telefoonbeantwoorder in) of stuur een e-mail aan
info@waterslaper.nl of info@houseofbedding.nl.

Ondanks alle vervelende omstandigheden wenst het team van Waterslaper en House of Bedding u fijne feestdagen en een gezond en goed begin van het nieuwe jaar.