Ga naar de homepage van Waterslaper

Kreamat
Boxspring • Kreamat


Swissflex Uni 20
Bedsysteem • Swissflex Uni 20


Quatro softside dual doorsnede
Waterbed • Quatro softside dual doorsnede


Magic inloopkast
Kledingkast • Magic inloopkast


// sinds 1986

Al sinds 1986 verkoopt Waterslaper waterbedden op de particuliere markt. In het begin waren er uitsluitend de hardside modellen. Dit is het type waaraan heel vaak wordt gedacht door mensen die niet bekend zijn met het produkt als het gaat om waterbedden. Een zak in een bak, die al beweegt als je er maar naar kijkt. Termen als 'zeeziek' en 'er uit vliegen als de partner draait' behoren echt tot het verleden. Met de komst van de comfortabele softside waterbedden is er veel veranderd, met name in het gebruik van het bed.

 Uiteraard gelden voor softside waterbedden dezelfde eigenschappen als die van de hardside bedden. Het aansluiten van de matras aan het lichaam en de ideale temperatuur voor zomer en winter, wat het ligcomfort van een waterbed onovertroffen maakt. Makkelijk in- en uitstappen, gemakkelijk schoon te houden en opmaken met standaard beddegoed, in te bouwen in elk ledikant maar ook losstaand te plaatsen, zuinig met energie en leverbaar in heel veel mooie modellen. Dat zijn de bijkomende voordelen van een softside waterbed.Wanneer u overgaat tot de aanschaf vaneen softside waterbed, of vervanging van uw huidige matras, is uw oude waterbed GELD WAARD! Vraag er naar bij Waterslaper.

Trekt u wel de nodige tijd uit om uitgebreid proef te liggen op de ca.10 opgestelde waterbedden (u hoeft ze niet allemaal te proberen om tot een beste keuze te komen). Mocht u na aanschaf tot de ontdekking komen dat uw keuze, ondanks de adviezen en het slapen in uw eigen slaapruimte, niet de juiste was, heeft u zich toch niet miskocht. Waterslaper heeft namelijk een unieke tevredenheids-garantie: 30 dagen proefslapen, niet tevreden - geld terug.

Naast maatwerk in advisering qua slaapcomfort, kan het ook voorkomen dat een waterbed moet worden ingebouwd in een bestaand ledikant. Ook daarin levert Waterslaper maatwerk. Zowel in hardside als in softside waterbedden is elke maat leverbaar. Het is zelfs mogelijk om in een softside omranding van een ander merk een passende matras te bestellen. In speciale gevallen komen de adviseurs van Waterslaper zelfs bij u thuis meten. Ook dat hoort bij de geroemde service van uw waterbeddenspecialist. Bij maatwerkwordt niet, zoals bij veel merken, alleen de schuimomranding aangepast, maar elk onderdeel wordt op maat gefabriceerd. U betaalt niet meer dan de eerst volgende standaardmaat. In model Quatro is zelfs een maatvoering mogelijk tot 280cm breed en 240cm lang.

Het gaat hier te ver om een volledige uitleg te geven over waterbedden, maar laat u niet van de wijs brengen door de schreeuwerige advertenties. Hier treft u een opengewerkte tekening aan van een softside waterbed, zoals dat standaard in het assortiment van Waterslaper opgenomen is, plus héél veel technische informatie. U zult vergeefs zoeken naar waterbedden met een hoes in boxmodel. De constructie van deze bedden is dusdanig dat het comfort stukken minder is en er teveel spanning op de rits komt. Ook zijn deze bedden nauwelijks goed op te maken. Prijstechnisch zijn ze iets voordeliger in aanschaf, maar het prijsverschil weegt niet op tegen jarenlang ongemak. Let hier eens op als u in de showroom komt en informeer meteen eens naar de prachtige kwaliteit hoeslakens die Waterslaper u kan leveren: Bella Donna. Niet alleen de naam is mooi. Uiteraard heeft Waterslaper ook een uitgebreid assortiment beddegoed: hoeslakens, kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, moltons, zitkussens etc. Want een goed bed is pas echt een goed bed in combinatie met het juiste beddegoed. Denk maar eens aan een goede vochtregulatie. Ook hierin krijgt u advies op maat.

Voor een voorproefje van hoe een waterbed er uit kan zien, ga naar de pagina's Fenix-1 en Fenix-2

 
Ontwerp en techniek © 2007-2017 MonTay WebArchitects