Ga naar de homepage van Waterslaper

Geltex Inside
Matrassen • Geltex Inside


SmartSleeve®
Beddengoed • SmartSleeve®


Dekbedovertrekset Pure
Beddengoed • Dekbedovertrekset Pure


Antlia
Slaapkamers • Antlia


// Inruil

INRUIL
Heeft u een bestaand waterbed? Check dan bij Waterslaper of er een passende matras is voor uw bed. U krijgt altijd een interessante inruilprijs voor uw oude matras. Dus eerst vragen en dan pas weggooien.

Filosofie achter deze actie is om te voorkomen dat oude (lees versleten) waterbedden via het internet naar geïnteresseerden gaan. Die beginnen waar de ellende van de vorige gebruiker ophoudt. Vaak worden er nog kosten gemaakt, maar valt het na enkele maanden zo tegen dat het bed alsnog bij het groot vuil komt en het waterbed definitief afgeschreven is. De inruil voorkomt geleur via het web en u krijgt een prijs die vaak hoger ligt dan via de digitale markten.

GEBRUIKT
Soms gebeurt het dat er een gebruikt bed wordt ingeruild, waarvan de softside bodem nog in zo'n prima staat is, dat weggooien zonde is. De Quatro softside van Stretch-Top kan namelijk heel lang meegaan. Informeer er naar. Deze bedden worden altijd voorzien van nieuwe schuimrails, matrashoes en matras naar keuze met volledige garantie, maar met een voordeeltje voor u.

 
Ontwerp en techniek © 2007-2017 MonTay WebArchitects