Ga naar de homepage van Waterslaper

Swissflex Geltex inside
Bedsysteem • Swissflex Geltex inside


Fashionhouse schuifdeuren
Kledingkast • Fashionhouse schuifdeuren


Antlia
Slaapkamers • Antlia


Swissflex Uni 20
Bedsysteem • Swissflex Uni 20


// Niet tevreden geld terug garantie bij Waterslaper-Veldhoven

De Consumentenbond heeft een onafhankelijk onderzoek gedaan naar de ervaringen van waterbed bezitters. Niet alleen het comfort is een goede reden om over te gaan tot de aanschaf van een waterbed. Veel mensen met bijvoorbeeld rugklachten hebben baat bij het slapen op een waterbed. Uit dit onderzoek komt het volgende naar voren:

Consumentebond april 1990 (bron)
Van de waterbedbezitters is 85% tevreden of zeer tevreden, 13% is tamelijk tevreden. Van de geënqueteerden vond 77% dat men op een waterbed beter uitgerust wakker wordt, 21% merkt weinig verschil. Van de geënqueteerden bleek dat bij 41% de rugklacht totaal was verdwenen, terwijl bij 53% de klacht was verminderd. Mocht u ondanks deze vooruitzichten toch niet geheel tevreden zijn dan bent u juist bij Waterslaper aan het goede adres. Elke zichzelf respecterende waterbeddenspecialist geeft wel een omruilgarantie. Waterslaper gaat daarin verder: Dat was 21 jaar geleden al zo en dat is alleen maar verbeterd!

Bent u niet geheel tevreden dan kunt u gebruik maken van de unieke
** 30 dagen proefslapen,  niet tevreden - geld terug ** garantie.

Enkel de kosten voor installatie en demontage worden in rekening gebracht. Dit is een vast bedrag van  € 150,=. Het overige ontvangt u contant of via uw bank retour. Uiteraard bent u vrij om te kiezen voor een van de andere bedden uit het assortiment van Waterslaper / House of Bedding. Bij aanschaf van een vervangend bed (prijs is niet van belang) neemt Waterslaper de € 150,= kosten ook voor haar rekening en krijgt u 100% van uw aankoopbedrag retour. U kunt bij Waterslaper geen miskoop doen! De aankoopprijs is ook altijd gebaseerd op slaapklare installatie, dat hoort gewoon bij de service en betekent dat u het bed de eerste nacht al kunt beslapen.

Leasen:
Krab u eens goed achter de oren voordat u in zee gaat met bedrijven die waterbedden aanbieden in een leaseconstructie. De bonafide bedrijven daargelaten, zijn er enkele aanbieders die u een waterbed aanprijzen voor een gering bedrag per maand. Vaak gaat het daarbij om aanbiedingen met gratis beddengoed, verhuizingen en reparaties. Het probleem zit hem in de looptijd van de leaseperiode, die wel kan oplopen tot 120 maanden (tien jaar!). Er zijn gevallen bekend waarbij men uiteindelijk tussen de 5500 en 7250 Euro betaalde voor een bed wat in de markt te koop was voor zo'n 1600 euro. De bedden blijken in de praktijk versleten voordat de looptijd voorbij is. De kosten van zo'n constructie wegen niet op tegen de voordeeltjes die u wellicht behaalt. Voordeliger is om een persoonlijke lening bij uw eigen bank af te sluiten of via Waterslaper gebruik te maken van een betalingsregeling via Comfort Card., de grootste organisatie op dit gebied. U bent dan vrij in uw aflossingen en u kunt ten alle tijden boetevrij aflossen als u eens financieel wat ruimer zit.

 
Ontwerp en techniek © 2007-2017 MonTay WebArchitects