Ga naar de homepage van Waterslaper

4D Comfort
Waterbed • 4D Comfort


3D matrasbeschermer Satinesse air
Beddengoed • 3D matrasbeschermer Satinesse air


Waterbed in Boxspring design
Waterbed • Waterbed in Boxspring design


Swissflex Silhouette
Bedsysteem • Swissflex Silhouette


// Specials

4-D FOLIE
Als eerste in Nederland had Waterslaper in juni 2004 het nieuwe 4-D folie in haar showroom. Een folie waarvan matrassen kunnen worden vervaardigd die in alle dimensies sterker zijn. Het is vrijwel uitgesloten dat uw bed nog gaat lekken! De productiemethode van de 'oude' soorten vinyl was door persing onder zware walsen tot de juiste dikte werd bereikt. De nieuwe methode, althans nieuw voor folie productie in PVC, gebeurt door extruderen, ofwel in begrijpelijke taal spuitgieten in mallen. Hierdoor blijft de moleculaire samenstelling intact en wordt niet geplet zoals bij het walsen. Zo worden bijvoorbeeld ook ballonnen en condooms geproduceerd. Voor waterbedden is dat onmogelijk omdat met dergelijke grote vormen de homogeniteit van de PVC niet gegarandeerd kan worden en het aantal mallen het productieproces verschrikkelijk duur zou maken.

Nu kunnen door deze nieuwe vinding van Stretch-Top rollen folie van 6 meter breed worden geproduceerd van een onvergelijkbare kwaliteit. 4x sterker, soepel, betere weekmakers en ongevoelig voor bacteriën. De nieuwe folie is uitsluitend voor dealers, dus kom eens langs en vergelijk beide producten. Wanneer u overgaat tot aanschaf levert Waterslaper u de nieuwe matrassenfolie zonder meerprijs en ontvangt u (tijdelijk) een inruil voor uw oude matras.

KINDERBED
Heerlijk voor de jonge kinderen die 's nachts het liefts in het waterbed van de ouders liggen, omdat dat zo lekker ligt, is een kinderwaterbed. Dit is eigenlijk een gewoon softside waterbed, in elke gewenste maat, eventueel in te bouwen in een bestaand ledikant. Uw kind krijgt dan van jongs af aan een goed ondersteuning en het bed groeit mee. Water past zich aan an de slaper, terwijl op een gewone matras het (in ontwikkeling zijnde) lichaam, zich moet aanpassen aan de matras!
 

STEVIG
Als niet het gewicht van het bed, maar dat van de waterslaper(s) een belangrijke rol speelt heeft Waterslaper een uniek product in huis, speciaal voor de zwaardere medemens of voor hen die van een stevige matras houden: SUMO.

 
Ontwerp en techniek © 2007-2017 MonTay WebArchitects