Ga naar de homepage van Waterslaper

Dekbedovertrekset Pure
Beddengoed • Dekbedovertrekset Pure


Fashionhouse combinaties
Kledingkast • Fashionhouse combinaties


Loftline by Ruf
Slaapkamers • Loftline by Ruf


Antlia
Slaapkamers • Antlia


// Service

De Service van Waterslaper is spreekwoordelijk en mag met een hoofdletter worden geschreven. Wanneer een geval van service moet worden opgelost, dan geschiedt dat binnen 24 uur. Bijna altijd nog op dezelfde dag. Maar ook bij installatie van uw bed wordt er ruim tijd uitgetrokken voor een goede uitleg en de nodige tips, die u overigens ook aantreft in de periodieke nieuwsbrief van Waterslaper. Dit in combinatie met de proefslaapgarantie, maakt uw keuze voor Waterslaper vertrouwd. Heeft u bij Waterslaper een waterbed gekocht, kunt u gratis over de vacuümpomp beschikken om uw waterbed snel en betrouwbaar leeg te pompen. Overigens is deze pomp ook beschikbaar als u geen klant bent, maar dan betaalt u een kleine vergoeding. Bespreken is wel gewenst.

Voor grotere klussen, zoals het afbreken en opbouwen van waterbedden of het verhuizen ervan, neemt u het beste rechtstreeks contact op met Bart's Waterbedden Service. Dit is een aan Waterslaper geliëerd bedrijf, dat zich uitsluitend bezighoudt met reparatie, onderhoud en verhuizing van alle merken en typen waterbedden in de regio zuid-oost Brabant. Voor klussen verder van huis is er samenwerking met collega bedrijven in den lande.

Voor onderhoud van het waterbed is het belangrijk goede producten op gezette tijden te gebruiken, bijvoorbeeld conditioner en vinylcleaner. U kunt deze producten in huis krijgen via een abonnement. Kijk hiervoor op de pagina Informatie.

Kortom, wanneer u kiest voor kwalitatief en vertrouwd, kiest u voor een waterdicht advies en de geroemde service van Waterslaper.

 
Ontwerp en techniek © 2007-2017 MonTay WebArchitects