Ga naar de homepage van Waterslaper

Magic kersen draaideurkast
Kledingkast • Magic kersen draaideurkast


Dekbedovertrekset Karroo
Beddengoed • Dekbedovertrekset Karroo


Swissflex Silhouette
Bedsysteem • Swissflex Silhouette


Swissflex Uni 20
Bedsysteem • Swissflex Uni 20


// Informatie

Behalve de informatie die u op deze site aantreft kunt u informatie inwinnen via:

Telefoon 040-2 543 345
Fax 040-254 61 08
E-mail info@waterslaper.nl voor het stellen van een vraag per mail.
Per post: Postbus 86, 5500 AB Veldhoven
 


Via onze service kunt u o.a. conditioner en/of vinylcleaner voor uw waterbed bestellen, ook al heeft u uw bed elders aangeschaft. Deze word(t)en u via een abonnement elk jaar op gezette tijden toegestuurd, zodat u er niet meer aan hoeft te denken. De betaling gaat via een machtiging. Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om deze machtiging te activeren zonder uw handtekening. U dient het formulier met de bestelling volledig in te vullen en uit te printen. U kunt het formulier vervolgens ondertekenen en ongefrankeerd verzenden naar: WATERSLAPER, Antwoordnummer 10020, 5500 VB Veldhoven.

Regelmatig komen mensen met de vraag of er in hun woning wel een waterbed kan worden geplaatst. Dat kan bijna altijd. Waterslaper heeft een bureau ingeschakeld, de berekening kunt u hier bekijken. 

Waterslaper heeft 12 jaar lang op gezette tijden een nieuwsbrief uitgegeven, die werd toegezonden aan al haar klanten en aan de adressen die voorkomen in het bestand voor toezending conditioner en/of vinylcleaner. Met ingang van 2007 zal deze nieuwsbrief enkel nog digitaal (via e-mail) worden verspreid. U kunt zich opgeven voor gratis toezending van deze nieuwsbrief via deze link.

Waterslaper is Erkend Slaapspecialist van CBW
(Centrale Branchevereniging Wonen).
Algemene informatie vindt u op de site van CBW.

 
Ontwerp en techniek © 2007-2017 MonTay WebArchitects