Ga naar de homepage van Waterslaper

Evolution hoekkast inloop
Kledingkast • Evolution hoekkast inloop


Softline Boxsprings
Boxspring • Softline Boxsprings


Antlia
Slaapkamers • Antlia


Dekbedovertrekset Karroo
Beddengoed • Dekbedovertrekset Karroo


// Overzicht links naar producten

Maak uw keuze door in het bovenstaande submenu een productgroep aan te klikken. Daar vindt u alle informatie over de desbetreffende productgroep en/of dienst. Mocht u op zoek zijn naar andere niet op deze website vermelde producten, kunt u vrijblijvend bellen naar T: 040 - 254 33 45.

Per pagina vindtt u ook links van de besproken producten die u kunt aanklikken aanklikken voor meer informatie. Deze zijn lichtgrijs van kleur en onderstreept.

NIEUW

Naast het vertrouwde Stretch-Top voert Waterslaper sinds enige tijd ook een assortiment Comfortline softside matrassen  die in China worden geproduceerd. De prijs-kwaliteitverhouding is goed en u krijgt 5 jaar garantie. Het betreft hier altijd matrassen met fiberstabilisatie die op 4 ankers op de bodem zijn vastgezet, verstevigde hoeken, vinyl van 18 mil. en lumbars (lende ondersteuning). De matrassen zijn in alle gangbare maten leverbaar en indien niet op voorraad snel in huis. 4 verschillende stabilisaties leverbaar. Een goed alternatief voor het aanbod op internet.

Voor de meer verwende slaper is er ook een versie in 24 mil. met een stretch patroon in het oppervlak in de Skyline uitvoering in 3 stabilisaties.

Deze matrassen zijn perfect gevormd voor de softside omrandingen van de merken Sleeptrend, Delphin, en Halcyon. Ook de passende veiligheidsvoeringen en matrashoezen zijn leverbaar. Ook voor Lunarest en Poseidon zijn passende matrassen leverbaar in verschillende kwaliteiten en stabilisaties.

 
Ontwerp en techniek © 2007-2017 MonTay WebArchitects