Ga naar de homepage van Waterslaper

Quatro softside dual doorsnede
Waterbed • Quatro softside dual doorsnede


SmartSleeve®
Beddengoed • SmartSleeve®


Fashionhouse schuifdeuren
Kledingkast • Fashionhouse schuifdeuren


Swissflex Geltex inside
Bedsysteem • Swissflex Geltex inside


// Aanbiedingen en acties

Bij aankoop van een Ubica of Swissflex matras krijgt u een gratis hoofdkussen naar keuze uit het assortiment van beide leveranciers.
1 kussen per matras, vanaf 140cm breed 2 kussens per matras.
Aktie loopt tot en met 31-07-2017.

Schaft u in dezelfde periode een Swissflex matras- en bodemset aan, ruilen wij ook uw oude bodem(s) in, dit kan oplopen tot honderden euro's

__________________________________________________________________

Inruil van uw gebruikte waterbed

Ook een waterbed slijt!  U krijgt een soort kuilvorming in de PVC, waardoor u dieper gaat wegzakken en dus minder goed ondersteund wordt. Doorgaans gaat een goede watermatras zo'n 10 jaar mee. Handel niet te snel door uw waterbed weg te doen, maar overweeg de aanschaf van een nieuwe matras. Goedkoper en weer optimaal slaapcomfort.
Bij aanschaf van een nieuwe Stretch-Top matras voor uw waterbed, kunt u uw oude matras inruilen en krijgt u 15% korting op de nieuwe watermatras.

U heeft nog geen Stretch-Top waterbed? Kiest u voor een nieuwe softside, dan krijgt u voor uw oude matras en verwarming zelfs 15% inruil op de gehele softsideprijs. Dat kan oplopen tot honderden euro's!
Maar ook voor matrassen voor andere merken softside kunt u bij Waterslaper terecht.

Kijk op deze pagina voor de voorwaarden
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gebruikte softside bodems

Via inruil komen er wel eens bedden retour waarvan de softside bodem nog zo goed als nieuw is. Deze kunnen dan worden gecompleteerd met nieuwe schuimranden, een matrasset naar uw keuze en een nieuwe matrashoes. U krijgt dan volledige garantie voor een voordelige prijs. Informeer er gerust naar bij uw bezoek aan de showroom.


Softside showroommodel

Softside waterbed 180x210 compleet met hoofdbord, stevige stabilisatie. Showroomopstelling 1400 euro korting!

Stretch-Top de sterkste softside ooit gemaakt!


Aluminium ledikant

Op aluminium poten en een hoofdbord als onderdeel van het geheel in zwart kwalitatief zacht leder. Een plaatje! 180x210, geschikt voor lattenbodems en waterbed.

Ledikant van 2962,00 voor 1.600 euro.

Bij gelijktijdige aanschaf 2 nachttafels in alu met matte plasplaten met 50% korting

 

 

Opruiming showroommodellen boxspring sets

Wij blijven de showroom vernieuwen met andere producten en merken. Daarvoor maken we ruimte met deze showroomaanbiedingen.

SOFTLINE Hollands slaapcomfort van wereldklasse

 

Boxspring vlak 9000 SUPREME

Softline vlakke boxspringset 180x200 type 9000 De meest comfortabele uit het Softline programma, dubbele laag vering, veert over de hele matras zonder storende randen. Uitgevoerd in een prachtige stof met een hoofdbord dat op 110 of 150cm hoogte kan worden gebruikt. Elegante chroom hoekpoten. Een super luxe topper maakt het geheel af.

Nu van € 7.726,00 voor € 3.950,00

 

 

SMA slaapkamer EROS

SMA Italian design slaapkamer 180x210 in wit leer, met 2 nachtkasten met verlichting in bovenblad, Geschikt voor waterbed en lattenbodems.

Showroomopstelling nu 1.850 euro afgeprijsd!

Bed en set nachtkastjes ook afzonderlijk van elkaar te koop.
 

______________________________________________________________________

 

De middendeur van deze kast is aluminium met matglas. De breedte van de kast is 235cm en de hoogte 228cm. De kast wordt geleverd met een aantal accessoires, o.a. 3-laden kast en interne verlichting. Van 3239,00 voor 1.695,00 euro.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 4-deurs linnenkast 160cm breed in wit, deuren met aluminium profiel rondom, incl. luxe indeling en verlichting op kast. Verkoopprijs € 1.740,00 nu € 900,00

Deze kast kan prima worden gecombineerd met de slaapkamer EROS.


 

 
Ontwerp en techniek © 2007-2017 MonTay WebArchitects